Det giver som regel positive resultater, men ikke alle er gode til at vedligeholde deres ellers gode intentioner. Hvad er det der går galt, når man nu så gerne vil have det bedre, på flere planer, men alligevel altid falder i vandet? Sukkeret er vores ”usynlige” sparringspartner, for da vi tilbage i 90’erne blev noget så fedtforskrækkede og udelod al fedt fra kosten, skulle der noget andet til at ”fylde os op” med noget ”godt” og det blev sukkeret og kulhydrater.

Dit liv er som en computer, der er mange programmeringer og du skal igennem dem alle for at få 100 procent ud af den. Hvor mange procent får du ud af dit liv?

Livet er som en computer

Dit liv er som en computer, der er mange programmeringer og du skal igennem dem alle for at få 100 procent ud af den. Hvor mange procent får du ud af dit liv? Er du tilfreds, eller kunne det hele være lidt eller meget bedre? Hvor god er din daglige energi? Skal du lige om eftermiddagen have noget sødt, måske bare lidt mørk chokolade? Med enkle redskaber til at forstå din psyke og krops reaktioner, kan du sagtens selv gøre en masse for at gå fra et godt til et fantastisk liv og slippe din sukkertrang. Der er 3 gode regler til at du kan få bugt med din sukkertrang, få et bedre humør og en sund vægt!

1) Spis naturligt

Vores oprindelige kost giver den bedste energi og en sund samt slank krop. Lær hvordan du kan spise dig til naturlig sundhed og vægt, på en billig og nem måde.

2) inkluder de sunde fedtstoffer dagligt

Sunde fedtstoffer kan give dig en god energi, styrke dit blodsukker styrke dit immunsystem

3) Vores bevidsthed skaber vores virkelighed

Du kan ændre dine tanker og overbevisninger  - og derved ændre dit liv! Er du glad inden i, behøver du ikke sukker! Vi bruger sukker som erstatning for det vi føler vi mangler, når vi er kede af det, vi bruger det når vi er trætte som en slags stimulans og samtidig bruger vi sukker som en erstatning for omsorg og kærlighed. Få øje på de mønstre der driver dig i den forkerte retning og ændre på det, næste gang sukkertrangen melder sig.