Billede: Pixabay

Hvad Er LCHF Kuren?

Der findes efterhånden så mange kure i verden, at det kan være meget svært at finde rundt i, hvilke kurer, der indebærer hvad. En af de mere populære kure er den meget omtalte LCHF kur, der især i de senere år har opnået stor popularitet.

Hvad er LCHF kuren? LCHF kuren tager udgangspunkt i et princip om, at man spiser store mængder grøntsager, kød og fedt. Dette betyder dog også, at man helt undgår fødevarer, som har et højt indhold af kulhydrater. For eksempel spiser man ikke brød, ris, pasta, kartofler, kage og ikke mindst sukker.

De fleste, der påbegynder LCHF kuren gør det med en tanke om, at man gerne vil tabe sig. Dette lykkedes for mange, da det faktisk er relativt svært at spise for mange kalorier, når man primært lever af grøntsager og kød.

Udover at tabe sig, så berettiger mange om mange andre sundhedsfordele, som kommer af LCHF kuren. Dette vil som oftest være følgende:

Det lyder alt sammen meget godt, men hvad er hagen så? Den ligger selvfølgelig i, at det kan være svært at undgå kulhydrater i så stor omfang, når man tænker på den madkultur, som vi har i Danmark, hvor rugbrød, og brød generelt, fylder rigtig meget.

Det indhold du læser i dette du lige læste, er lavet med økonomisk support fra Perlen Odense. Find et stort udvalg af produkter hos Perlen Odense webshop, eksempelvis Smykker eller utallige andre gode varer. Tusind tak for støtten, siger vi.

kvindershelse.dk